ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Διακοσμητική Συσκευασία

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Κυριακού ιδρύθηκε το 1962 από τον Κυριάκο Κυριακού στην Αθήνα. Έκτοτε διακρίνεται για τα πρώτης ποιότητας και υψηλής αισθητικής προϊόντα της στο χώρο της διακοσμητικής συσκευασίας. Τα είδη μας απευθύνονται σε καταστήματα ειδών δώρου, ειδών γάμου-βάπτισης, ανθοπωλεία, κάβες, ζαχαροπλαστεία, κοσμηματοπωλεία και σε όποιον αποδίδει σημασία στο “emballage”. 

Η ειδικότητά μας είναι η υφασμάτινη κορδέλα. 
Οι δεκάδες κατηγορίες και υφές κορδέλας που διαθέτουμε σε πολλές αποχρώσεις και φάρδη, πλαισιώνονται από μία ευρεία γκάμα από κορδόνια, χάρτινες τσάντες και διακοσμητικά, η οποία δύναται να αποτελέσει την συσκευασία κάθε αξιοσημείωτου προϊόντος και δώρου.

Η πρωτοπορία μας  έγκειται στις εκτυπώσεις μας.
Η εταιρεία Κυριακού διακρίνεται για τις εκτυπώσεις εταιρικών λογοτύπων και ουδέτερων σχεδίων σε κορδέλες, τσάντες και αυτοκόλλητες ετικέτες. Ο ιδιόκτητος βιοτεχνικός μας εξοπλισμός μας παρέχει τη δυνατότητα για άμεση παραγωγή ενός premium, προσωποποιημένου προϊόντος συσκευασίας, στο οποίο αντικατοπτρίζεται η πολύχρονη εμπειρία μας, η βαθιά μας εξειδίκευση στις εκτυπώσεις και η φιλοδοξία μας να παράσχουμε είδη υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε ευχαριστημένους συνεργάτες.

Ο εκθεσιακός μας χώρος βρίσκεται στην οδό Σαρρή 24, περιοχή Ψυρρή και είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω του ΜΕΤΡΟ, σταθμός “Μοναστηράκι” και του ηλεκτρικού, σταθμός “Μοναστηράκι” ή “Θησείο”.