Βιοτεχνία Εκτυπώσεων

Βιοτεχνία Εκτυπώσεων

Η εταιρεία Κυριακού διαθέτει ιδιόκτητη βιοτεχνία εκτυπώσεων (τηλ. 2103211088 e-mail: [email protected]) με σύγχρονα μηχανήματα χρυσοτυπίας, φλεξογραφίας, μεταξοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης.

Το εύρος των δυνατοτήτων μας είναι μεγάλο (πολυχρωμίες, ανεξίτηλα χρώματα, ανάγλυφες εκτυπώσεις κλπ) και ο χρόνος παράδοσης δεν ξεπερνά τα ελάχιστα αναγκαία περιθώρια.

Ο εξοπλισμός μας σε επιμέρους διαδικασίες είναι πλούσιος και αυτό μας δίνει κάθε φορά, ανάλογα με τις απαιτήσεις, ευελιξία και πληθώρα εναλλακτικών λύσεων. Κατά συνέπεια, η ποιότητα που προσφέρουμε βρίσκεται πάντοτε σε υψηλό επίπεδο, δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε τα ακριβώς κατάλληλα τεχνικά μέσα για κάθε διαφορετικό θέμα εκτύπωσης (χρωματικοί συνδυασμοί, θέματα με λεπτομέρειες, πλακάτα κλπ).

Η λειτουργία της βιοτεχνίας μας πλαισιώνεται απ’ όλα τα αναγκαία περιφερειακά μηχανήματα (τυλιχτικά, ξακριστικά κλπ) και αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε το προϊόν μας στη μορφή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Εκτός από λογότυπα και ουδέτερα θέματα, αναλαμβάνουμε και δικά σας σχέδια εκτύπωσης που θα παραμένουν κατοχυρωμένα.

Οι ελάχιστες ποσότητες εκτύπωσης είναι οι παρακάτω:

 • Κορδέλες — 500 μέτρα
 • Αυτοκόλλητες ετικέτες — 5000 τεμάχια
 • Χάρτινες τσάντες με υφασμάτινο πλακέ χερούλι — 200 τεμάχια
 • Χάρτινες τσάντες με χάρτινο στριφτό χερούλι — 300 τεμάχια
 • Υφασμάτινες τσάντες — 100 τεμάχια

Μας ενδιαφέρει πάντα η γνώμη σας και τα σχόλιά σας, πιστεύοντας ότι το άριστο αποτέλεσμα έρχεται με την αμοιβαία κατανόηση και το πνεύμα σεβασμού προς τις ανάγκες σας.

Ενδιαφέρεστε για εκτυπωμένη κορδέλα, αυτοκ/τες ετικέτες ή τσάντες με το λογότυπό σας?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Επιλέξτε προϊόντα για εκτύπωση

  Προσθέστε τα σχόλιά σας και τα αρχεία σας  Προσθέστε τα στοιχεία σας