ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κάνοντας κλικ στην επιλογή ”Είσοδος/Εγγραφή” στο επάνω μενού της κεντρικής σελίδας, εμφανίζεται αναδυόμενο παράθυρο με επιλογή Σύνδεσης (εάν έχετε ήδη εγγραφεί) και από κάτω επιλογή δημιουργίας Νέου Λογαριασμού. Κάνετε κλικ στην επιλογή ”ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ” και στην νέα σελίδα που σας εμφανίζεται συμπληρώνετε το όνομα χρήστη (με λατινικά), το email σας, τον κωδικό πρόσβασής σας και το επαγγελματικό σας ΑΦΜ. Επειτα, κάνετε κλικ στην επιλογή ”ΕΓΓΡΑΦΗ”. Στην συνέχεια, θα εγκρίνουμε την εγγραφή σας, ελέγχοντας την ισχύ του επαγγελματικού σας ΑΦΜ και θα λάβετε σχετικό ενημερωτικό email για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Στην επιλογή ”Είσοδος/Εγγραφή” στο πάνω μενού της κεντρικής σελίδας κάνετε κλικ στην επιλογή ”Χάσατε τον κωδικό σας;”. Στο πεδίο με σήμανση ”Όνομα χρήστη ή email” στην νέα σελίδα που εμφανίζεται εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Έπειτα θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email. Σε περίπτωση που το εν λόγω email δεν εμφανιστεί στα εισερχόμενα, παρακαλώ ελέγξτε τον φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας.

Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας στις αγορές στο eshop για όσα προϊόντα δεν είναι εκτυπωμένα με το λογότυπο/θέμα του πελάτη. Πληροφορίες για τις ελάχιστες ποσότητες στις εκτυπωμένες κορδέλες, αυτοκόλλητες ετικέτες και τσάντες με το λόγοτυπο/θέμα του πελάτη, μπορείτε να βρείτε εδώ. Για δωρεάν αποστολή της παραγγελίας σας σε περιοχές εντός ευρύτερης περιοχής Αθήνας-Πειραιά, το ελάχιστο παραγγελίας είναι τα 30€.

Στο κατάστημα ΚΥΡΙΑΚΟΥ υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα τα περισσότερα προϊόντα. Το κατάστημα ΚΥΡΙΑΚΟΥ βρίσκεται στην οδό Σαρρή 24, Αθήνα 10553 και το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα-Παρασκευή, 08:30-16:30.

Η εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΥ διαθέτει ιδιόκτητη βιοτεχνία με όλον τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμο και πολυετή εμπειρία στις εκτυπώσεις. Για εκτυπωμένες κορδέλες το ελάχιστο όριο παραγγελίας είναι 500 μέτρα, για αυτοκόλλητες ετικέτες είναι 5000 τεμάχια, για χάρτινες τσάντες με υφασματινο χερούλι είναι 200 τεμάχια, για χάρτινες τσάντες με χάρτινο χερούλι είναι 300 τεμάχια και για υφασμάτινες τσάντες είναι 100 τεμάχια. Περισσότερες πληροφορίες αναγράφονται αναλυτικά στον εξής σύνδεσμο. Η λήψη του λογότυπου/θέματος εκτύπωσης απο τον πελάτη σε μορφή γραμμικού PDF ή αρχείου Corel γίνεται μέσω της φόρμας εκτύπωσης ή μέσω email στο [email protected].

Οι παραγγελίες που δεν αφορούν προϊόντα εκτυπωμένα με το λογότυπο/θέμα του πελάτη, ετοιμάζονται και στέλνονται την ημέρα που λαμβάνεται η παραγγελία ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για περιπτώσεις όπου η εκτέλεση της παραγγελίας απαιτεί περισσότερο χρόνο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εγκαίρως.
Η εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΥ δύναται να αποστείλει παραγγελίες σε κάθε προορισμό πανελλαδικά μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με χρέωση 5€ ανά δέμα για αντικαταβολή ή μέσω πρακτορείου μεταφορών της επιλογής του πελάτη με χρέωση παραλήπτη. Για χώρες του εξωτερικού ισχύει το καθεστώς ειδικής συμφωνίας με εταιρίες Courier και χρέωση κομίστρων ανάλογα τον προορισμό και το ογκομετρικό βάρος της παραγγελίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ