Συμμετοχή στη δράση

"Επιχειρούμε έξω"​

H εταιρεία Κ.Χ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ο.Ε. συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ‘’Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία’’ (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020, στη δράση ‘’Επιχειρούμε έξω-Υποστήριξη διεθνούς προβολής ΜΜΕ με εξωστρεφή προσανατολισμό’’. Στα πλαίσια αυτά έλαβε μέρος στην έκθεση SIGEP 2019 (Ιανουάριος 2019) στο Rimini της Ιταλίας και στην έκθεση AMBIENTE 2019 (Φεβρουάριος 2019) στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εκθέσεων προβλήθηκαν τα προϊόντα της εταιρείας που αφορούν την εκτύπωση και επεξεργασία υφασμάτινης κορδέλας, την παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών διαφόρων τύπων και οι περαιτέρω δυνατότητες εκτύπωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού της, με εφαρμογή σε ευρύτερες επιφάνειες.

Τα αποτελέσματα της συμμετοχής της Κ.Χ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ο.Ε. στις παραπάνω εκθέσεις υπήρξαν θετικά καθώς δόθηκε η ευκαιρία επικοινωνίας με ένα ευρύ κύκλο εν δυνάμει πελατών, με διαφοροποιημένες ανάγκες ο καθένας, που η κάλυψή τους αποτελεί σημαντική πρόκληση για το αύριο. Με ένα τμήμα αυτού του πελατολογίου ξεκίνησε ήδη μία πρώτη συνεργασία που αποτελεί μία δυναμική βάση ανάπτυξης για το επόμενο διάστημα στις αγορές του εξωτερικού.